ЗДРАВИ ЗЪБИ – ЗДРАВ ЛЮБИМЕЦ, 30% отстъпка за „Почистване на зъбен камък – ПРОМО“ с код CLEAN30. Само през октомври.
ЗДРАВИ ЗЪБИ – ЗДРАВ ЛЮБИМЕЦ, 30% отстъпка за „Почистване на зъбен камък – ПРОМО“ с код CLEAN30. Само през октомври. 

Защо е важно да не пропускаме ваксините?

ное. 21, 2023 | Ветеринарен лекар, Грижа за домашни любимци, Заек, Котка, Куче

Предпазване от болести

Ваксинациите са от съществено значение за предотвратяване на редица заболявания, които могат да засегнат вашите домашни любимци и да доведат дотежко боледуване или дори до фатален край. Задължителни са ваксинациите за бяс, парвовироза, лептоспироза. 

Обществено здраве

В допълнение към опазването на здравето на вашия домашен любимец, ваксинациите също играят решаваща роля в защитата на общественото здраве. Болести като бяс са зоонотични, което означава, че могат да се предават от животни на хора. Като ваксинирате домашните си любимци, помагате за предотвратяване на разпространението на тези болести както във вашето семейство, така и в обществото като цяло. 

Финансов ефект

Превенцията винаги е по-евтина от лечението. Цената за ваксиниране е много по-ниска от разходите, свързани с евентуално лечение. Като спазвате имунизационния календар, потенциално пестите от бъдещи медицински сметки. 

Защо не помислите за удобството на ваксинацията у дома и не дадете на вашите домашни любимци грижата, която заслужават? Това е решение, което ще е от полза както за вашите любими животни, така и за вашето спокойствие.

Pet Residence Vet променя играта в здравеопазването на домашни любимци, предоставяйки сертифициран ветеринарен опит направо във вашия дом. Иновативната за България услуга осигурява ветеринарна грижа в среда без стрес за вашия домашен любимец, което подпомага неговото благополучие. Доверете се на Pet Residence за експертна, персонализирана грижа, която се вписва безпроблемно в модерния начин на живот.

🎁 Регистрирайте се на www.happypetnet.com днес за да получите ексклузивен код за отстъпка! Вие заплащате само ваксинацията, не и посещението! Въвеждате кода по време на плащане и готово!

Как да запазите час за ваксина у дома?

1. Регистрирайте се на www.happypetnet.com.
2. Направете профил на любимеца си.
3. В профила си въведете адреса, на който желаете да бъдете посетени за ваксинация*.
4. Проверете имейла си – там ще ви очаква специален код за отстъпка.
5. Изберете ден и час от графика на Pet Residence Vet.​
6. Заплатете.
7. Ще получите имейл с датата и часа. Запазете ги в календара си, за да не забравите.

📍 Услугата е валидна само на територията на гр. София и гр. Перник до 30/11/2023

Site Admin

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *