ЗДРАВИ ЗЪБИ – ЗДРАВ ЛЮБИМЕЦ, 30% отстъпка за „Почистване на зъбен камък – ПРОМО“ с код CLEAN30. Само през октомври.
ЗДРАВИ ЗЪБИ – ЗДРАВ ЛЮБИМЕЦ, 30% отстъпка за „Почистване на зъбен камък – ПРОМО“ с код CLEAN30. Само през октомври. 

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 „ВСИЧКО ЗА ЗДРАВЕТО“ ЕООД (по-долу наричано още „Happy Pet Net”, „Платформата“, „ние“ или „нас“) приема сериозно своята отговорност за опазване на Вашето лично пространство и защита на всички лични данни, които ни предоставяте, ползвайки нашите услуги като потребител или професионалист. Лични данни са всяка специфична информация, отнасяща се лично да Вас, чрез която самоличността Ви може да бъде установена. Така информация например е истинското Ви име, адрес, телефонен номер, данни за плащане, Вашите пароли за достъп до нашия уебсайт и други подобни. Данни, които не могат да бъдат директно или в комбинация с други данни, свързани с истинската Ви личност, не се считат за лични данни – такива са например данните за Вашия домашен любимец, освен, когато поради вида или особения режим за отглеждането му, същите могат да Ви идентифицират изцяло. Когато предоставяте услуги като професионалист, обема на предоставяните от Вас лични данни е разширен до степента, която изисква закона, за да предлагате практикуваните от Вас услуги.

Настоящата политика за поверителност има за цел да Ви представи по възможно най-ясен и разбираем начин:

  • Какви лични данни събираме и обработваме за Вас като потребител на наши услуги или когато ползвате нашия уебсайт;
  • Как използваме Вашите лични данни;
  • Как и колко дълго съхраняваме Вашите лични данни;
  • На кого разкриваме Вашите лични данни;
  • Какви са Вашите права като субект на лични данни и как можете да ги упражните;

Настоящата Политика за защита на лични данни се прилага за Вашите лични данни, когато посещавате www.happypetnet.com или използвате нашите услуги, но няма приложение, когато Вие ползвате други сайтове или услуги, които не притежаваме или контролираме.

АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ

Администратор на личните данни е „ВСИЧКО ЗА ЗДРАВЕТО“ ООД („ние“, „Платформата“), ЕИК 206447992, със седалище и адрес на управление гр. София, п.к. 1421, ул. „Червена стена“ №8. Дружеството се представлява от управителя Глория Димитрова, с имейл адрес за връзка contact@happypetnet.com.

Събираните и обработката на Ваши лични данни се извършва в съответствие със законите за защита на личните данни, GDPR, приложими в България и Европейския съюз.

КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЪБИРАМЕ И ОБРАБОТВАМЕ И С КАКВА ЦЕЛ ГО ПРАВИМ?

  • Всеки път, когато посещавате нашия уебсайт, за да ползвате нашите услуги, ние трябва да съберем и обработим Ваши лични данни, като добросъвестно работим да сведем до минимум данните, които обработва, и да ги защити максимално. Ние събираме и обработваме следните лични данни:
  • Когато посещавате нашия уебсайт, нашите уебсървъри записват и съхраняват временно за целите на сигурността данните за свързване на мобилното устройство или компютъра, които се свързват с нашия сайт; страниците, които посещавате на нашия сайт, датата и продължителността на посещението; данните за идентифициране на вида на използвания браузър и операционна система, както и уебсайта, чрез който сте се свързали с нашия сайт.
  • Когато се свързвате с нас по телефон, разговорите може да се записват и съхраняват временно, за целите на сигурността и подобряване качеството на нашето обслужване.
  • Когато заявявате услуги, които предоставяме, ние събираме и обработваме следните лични данни: три имена, имейл адрес и телефонен номер.
  • В процеса на заявяване на услуги, ние ползваме външен оператор на плащанията, който събира и обработва и данни за банковата карта, която използвате за плащане.
  • Ползването на определени услуги, както и при Ваше желание, изискват регистрация на профил и парола за достъп, като ще е необходимо да предоставите Вашите имена, адрес, телефонен номер, както и данни на Вашия домашен любимец – вид, възраст, тегло, поведенчески профил и паспорт, ако е приложимо.
  • Вашите лични данни ще бъдат предоставени на съответния професионалист, когато заявявате услуга. При изпълнение на услугата и когато са налице особени изисквания на закона, избрания от Вас професионалист може да изиска от Вас и други лични данни за целите на оказваната услуга.
  • Ако сте професионалист – доставчик на услуги за домашни любимци, Вие ще следва да бъдете идентифициран по недвусмислен начин като такъв чрез Вашите сертификати, дипломи и вписвания в Регистър за извършване на съответната дейност, ако е приложимо. Предоставените от Вас лични данни ще бъдат използвани свободно от посетителите на уебсайта с цел преглед и избор на професионалист, който е необходим за предоставяне на услуга, от която домашен любимец се нуждае.
  • Ние събираме и обработваме история на Вашите заявки и изпълнените към Вас услуги за целите на статистически и маркетингов анализ, тестване на системи, поддръжка и развитие, както и за да приложим процедури при рекламации, спорове и претенции.
  • Определена част от данните, които ни предоставяте, може да бъде ползвана, за да отговаряме на искания за предоставяне на информация на национални регулатори (КЗП, КЗК, КЗЛД, Комисия за защита от дискриминация и др.) във връзка с жалби или други процедури, заведени пред тези органи, както и за да ги предоставяме на други държавни органи или правоохранителни служби за целите на административен контрол, контрол за безопасност, превенция и разкриване на правонарушения или престъпления.
  • Бихме искали да използваме адреса на електронната Ви поща и телефонния Ви номер, за да Ви изпращаме информация за наши актуални услуги, промоции, отстъпки, както и ъпдейти на нашите функционалности и необходимостта от инсталации за тях. Това ще правим само ако ни дадете Вашето съгласие да Ви изпращаме периодично тази информация. Вашето съгласие е доброволно и няма да Ви откажем нашите услуги, в случай че не се съгласите.
  • Няма да използваме Вашите контакти, за да рекламираме продукти или услуги на трета страна.
  • Можете да оттеглите съгласието си за получаване на маркетингова информация от нас по всяко време, като пишете на длъжностното лице по защита на личните данни на посочения в тези правила имейл.

ЛИЧНИ ДАННИ НА ТРЕТИ ЛИЦА

Ние обработваме и използваме само данни, които Вие стени предоставили доброволно, и разчитаме на това, че тези данни се притежават и предоставят от Вас законосъобразно.

Това означава, че всеки потребител носи отговорност да не предоставя на ПЛАТФОРМАТА данни на трети лица в нарушение на техните права за защита на личните данни, тъй като ПЛАТФОРМАТА няма достъп до тези лица и няма практическа възможност да контролира дали предоставените лични данни на трети лица се извършва с тяхно знание или съгласие, дадено съгласно изискванията на закона.

Ето защо, всяко лице носи неограничена лична отговорност, ако ни предостави данни на трето лице без негово знание или съгласие, независимо от вида на данните или причините, за които се предоставят.

МАЛОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА

Ние не предоставяме услуги на малолетни и непълнолетни лица, нито позволяваме на лица под 18-годишна възраст да извършват регистрация на нашия уебсайт или да ползват функционалностите му. Ако сте на възраст под 18 години, моля, потърсете помощ от пълнолетно лице, за да ползвате нашите услуги.

Ако получим информация, че сме събрали лични данни от/на лице под 18-годишна възраст, ние незабавно ще ги изтрием, освен ако не сме законово задължени да съхраняваме тези данни.

Моля, свържете се с нас, ако смятате, че погрешно или несъзнателно сме събрали информация от/на лице на възраст под 18 години.

СПОДЕЛЯНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ И ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ

В процеса на предоставяне на услуги ние може да предоставяме Ваши лични данни на трети лица, единствено и пряко ангажирани с функциите на ПЛАТФОРМАТА – като напр. администраторите на уебсайта ни, на доставчиците на облачни услуги или на доставчика на платежни услуги, които са външни подизпълнители. Отделно Ваши лични данни може да бъдат предоставени на наши юристи и счетоводители във връзка с изпълнение на законовите изисквания за счетоводна дейност или при юридически процедури по повод услугите, които предоставяме.

СРОК ЗА СЪХРАНЯВАНЕ И ИЗТРИВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Ние няма да съхраняваме Вашите данни за период, по-дълъг от необходимия за постигане на целите, за които ги обработваме. С цел определяне на подходящ период за съхранение, вземаме под внимание естеството и чувствителността на личните данни, целите за които ги обработваме и дали можем да постигнем тези цели с други средства.

При определяне на срока за съхранение на Ваши лични данни, вземаме под внимание и сроковете, в които може да има необходимост да съхраняваме лични данни, за да изпълним законови задължения (напр. в случай на рекламация и юридическа процедура, инициирана от Вас или срещу Вас по повод услугите ни; съхраняване на финансова информация и др. подобни) Когато Ваши лични данни се съдържат в счетоводни документи (напр. касови бележки), които могат да бъдат изискани от нас на законово основание, срокът за съхранение на тези лични данни ще бъде 5 години.

Ваши лични данни, предоставени при регистрация на профил в уебсайта ни, се съхраняват и обработват за срока на регистрацията.

Ваши лични данни, предоставени във връзка с ползвани чрез платформата услуги, се съхраняват за срока, в който можете да предявите рекламации или други претенции по повод на ползваните услуги.

Когато сте дали съгласие да ползваме Ваши лични данни за маркетингови цели, ние съхраняваме и обработваме тези лични данни до оттегляне на Вашето съгласие.

Ако отпадне основанието, на което съхраняваме Ваши лични данни (напр.сте оттеглили съгласието си да съхраняваме Ваши лични данни; при изтичане на законовоопределен срок и др.), ние ще изтрием Вашите данни по сигурен начин.

ВАШИТЕ ПРАВА

При определени обстоятелства, Вие имате право по закон да:

  • Поискате информация за това дали притежаваме Ваши лични данни, и, ако това е така, какви са тези данни и защо ги притежаваме/използваме;
  • Поискате достъп до Вашите лични данни (наричано още „заявка за достъп до данни“). Това Ви позволява да получите копие от притежаваните от нас Ваши лични данни и да проверите дали ги обработваме по установения по закон начин;
  • Поискате коригиране на притежаваните от Вас лични данни. Това Ви дава възможност да коригирате всяка непълна, неточна или променена информация, която притежаваме за Вас.
  • Поискате изтриване на лични данни. Това Ви позволява да поискате от нас да изтрием или премахнем лични данни, ако не съществува основателна причина за това да продължим да ги обработваме. Имате също така правото да поискате от нас да изтрием или премахнем Ваши лични данни, ако сте упражнили правото си да възразите срещу обработването им;
  • Възразите срещу обработването на Вашите лични данни, в случай че се позоваваме на легитимен интерес (или интересите на трета страна) и нещо във Вашата конкретна ситуация Ви кара да възразите срещу обработването поради тази причина. Имате също така правото да възразите, ако обработваме Вашите лични данни за директни маркетингови цели;
  • Възразите срещу автоматичното вземане на решения, включително профилиране, т.е. да не бъдете обект на никакво автоматизирано решение от нас посредством личните Ви данни или профилиране;
  • Поискате ограничаване на обработването на Ваши лични данни. Това Ви позволява да поискате от нас да преустановим обработването на Вашата лична информация, ако например желаете да установим верността й или причината за обработването й;
  • Оттегляне на съгласие. В случаи, в които може да сте дали съгласие за събиране и обработване на личните Ви данни за определена цел, имате право по всяко време да оттеглите Вашето съгласие относно този конкретен вид обработване. След като получим уведомление, че сте оттеглили Вашето съгласие, ние ще престанем да обработваме Вашата информация за целта или целите, с които първоначално сте се съгласили, освен ако не съществува друга основателна причина да извършваме това по закон;
  • Ако желаете да упражните някое от тези права, можете да го направите, като отправите искането до длъжностното лице по защита на лични данни. За да имаме възможност да Ви предоставим пълно съдействие, моля да ни предоставите точна информация за Вас и да отправите конкретизирано искането си.
  • Няма да е нужно да заплащате такса за достъп до Вашите лични данни (или да упражните някое от останалите права). Моля все пак да имате предвид, че когато исканията са явно неоснователни и/или прекомерни, по-специално поради своята повторяемост, можем да наложим такса, като вземем предвид административните разходи за обработка на Вашите искания или да откажем да предприемем действия по искането Ви.
  • Ще положим разумни усилия, за да уважим искането Ви в рамките на 30 дни от получаване на Вашата молба. При необходимост, този срок може да бъде удължен с още два месеца, като се взема предвид сложността и броя на исканията.
  • Може да поискаме от Вас друга конкретна информация, която да ни помогне да установим самоличността Ви и да уважим правото Ви за достъп до информация (или някое от останалите Ви права). Това е подходяща, допълнителна мярка за сигурност, гарантираща, че личните Ви данни няма да бъдат разкрити пред лица, които нямат право да ги получават.

ПРОМЕНИ В ПРАВИЛАТА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ

Запазваме си правото да променяме нашата Политика за поверителност периодично, като ще бъдете уведомявани чрез съобщение за всяка промяна на нашия уебсайт.

НАДЗОРЕН ОРГАН

Ако смятате, че сме нарушили правата Ви във връзка с Ваши лични данни, можете да подадете жалба до надзорния орган на България, който е Комисия за защита на личните данни. Повече информация можете да намерите на www.cpdp.bg.

ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Длъжностното лице по защита на личните данни: адв. Димитър Димитров с адрес в гр.София 1202, ул. „Св.св.Кирил и Методий“ 84 ет.4, имейл: dimitrov@legapractica.com.