ЗДРАВИ ЗЪБИ – ЗДРАВ ЛЮБИМЕЦ, 30% отстъпка за „Почистване на зъбен камък – ПРОМО“ с код CLEAN30. Само през октомври.
ЗДРАВИ ЗЪБИ – ЗДРАВ ЛЮБИМЕЦ, 30% отстъпка за „Почистване на зъбен камък – ПРОМО“ с код CLEAN30. Само през октомври. 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ДИГИТАЛНА ПЛАТФОРМА „HAPPY PET NET”

 1. КОИ СМЕ НИЕ

Happy Pet Net е дигитална платформа, собственост на „Всичко за здравето“ ООД, с ЕИК 206447992, вписано в Търговски регистър при Агенция по вписванията със седалище в гр.София, район „Лозенец“ и адрес на управление в гр.София 1421, ул. Червена стена“ 8 ап.4, и-мейл: contact@happypetnet.com. „HAPPY PET NET” е и регистрирана Търговска марка от Патентно Ведомство на Република България.

2. За HAPPY PET NET

HAPPY PET NET e облачна платформа, която дава възможност на собственици на домашни любимци да направят онлайн консултация с лекар-ветеринар или да запазят час за услуги при професионалисти, предлагащи грижи за домашни любимци Чрез ПЛАТФОРМАТА Вие може и да съхранявате данни за Вашите домашни любимци, както и данни за услугите, които ползвате през ПЛАТФОРМАТА. Всичко чрез мобилния телефон. Нашата мисия е да Ви помагаме да осигурите грижата, от която пухкавите ни приятели се нуждаят в точното време и да подобряваме тяхното благосъстояние.

3. ДЕФИНИЦИИ

С оглед яснота при използване функционалностите на ПЛАТФОРМАТА се прилагат настоящите дефиниции:

„ДИГИТАЛНА ПЛАТФОРМА „HAPPY PET NET” означава предоставяне на посреднически услуги в електронна среда между собственици на домашни любимци от една страна и от друга страна професионалисти, предлагащи грижи за домашни любимци.

„ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ“ означава животно (бозайници, птици, земноводни, влечуги, риби, молюски, ракообразни, други гръбначни и безгръбначни животни), отглеждано от човека-стопанин със стопанска или нестопанска цел и за което носи отговорност като собственик или гледач.

„ЛЕКАР-ВЕТЕРИНАР“ означава лице, което притежава диплома за ветеринарномедицинско образование от висше училище в Република България или друга държава-членка на Европейския съюз, вписано в регистъра на съответната българска Областна Дирекция за безопасност на храните и членуващо в Българския Ветеринарен Съюз.

„ВЕТЕРИНАРНА УСЛУГА“ означава преглед на място, профилактика, клинична диагностика и лечение на болести по животните във ветеринарномедицинско заведение чрез лични действия на съответния професионалист. Услугата НЕ включва диагностика със специализирано оборудване (скенери, ехографи и др. подобни), медицински материали и консумативи, лекарства и препарати, които ще бъдат калкулирани отделно но място и заплатени от Вас. Възможно е при посещение на място при заявен и предплатен час, началото на прегледа да закъснее поради текущи неотложни случаи.

„ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ“ означава визуален или аудио контакт, осъществен чрез функционалностите на ПЛАТФОРМАТА, с лекар-ветеринар с цел обсъждане на обстоятелства относно поведението и състоянието на домашен любимец, без да се извършва диагностика, лечение или профилактика на болести.

„ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС“ означава регистрация в обявения в ПЛАТФОРМАТА график на Лекар-ветеринар/клиника на свободни за записване часове с цел получаване на ветеринарна услуга на място във ветеринарномедицинско заведение, като след валидно заявяване и предплащане на посочения от заявителя емейл се получава потвърждение за запазен час, което е непрехвърлимо.

„ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПО ГРИЖИ ЗА ЖИВОТНИ“ означава лица, които предоставят услуги по хотелско обгрижване на животни; грумъри (фризьори); гледачи, разхождачи, психолози, дресьори, приюти и др., които не предоставят ветеринарна услуга.

„РИПОРТ ОТ КОНСУЛТАЦИЯ“ означава формуляр с информация за предоставените чрез ПЛАТФОРМАТА услуги от професионалист, който се попълва от този професионалист след приключване на заявена и предплатена услуга. Възможно е този формуляр да съдържа ветеринарномедицинска информация, но същият НЕ Е равнозначен на епикриза, предписание за лечение и др. подобни и не следва да бъда използван с такава цел от Вас. Предназначението на рипорта е единствено за контролни и статистически цели на ПЛАТФОРМАТА.

4. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Тези Общи условия за ползване на ПЛАТФОРАМАТА представляват правно-обвързващо споразумение между Вас и „Всичко за здравето” ЕООД, (заедно с неговите свързани лица, „ние”,
„наши” или „нас”), уреждащо използването от Ваша страна на нашите услуги предлагани чрез нашия уебсайт happypetnet.com и/или мобилни приложения (ако е приложимо), наричани оттук нататък „ПЛАТФОРМАТА”.
ВИЕ ДЕКЛАРИРАТЕ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ, ЧЕ КАТО ЗАЯВЯВАТЕ УСЛУГИ ЧРЕЗ ПЛАТФОРМАТА, СТЕ ПРОЧЕЛИ, РАЗБИРАТЕ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА БЪДЕТЕ ОБВЪРЗАНИ ОТ ТЕЗИ ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СТЕ СЕ РЕГИСТРИРАЛИ ИЛИ НЕ. АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С ТЕЗИ ОБЩИ УСЛОВИЯ Ви съветваме да не ползвате ПЛАТФОРМАТА.

Тези Общи условия за предоставяне на услуги са в сила от датата, на която за пръв път осъществите достъп до или използвате функционалностите на ПЛАТФОРМАТА, което настъпи първо. Ако приемете или се съгласите с тези ( Общи условия от името на Ваш работодател или друго юридическо лице, Вие декларирате и гарантирате, че (i) имате представителна власт да обвържете това лице с тези Общи условия за предоставяне на услуги; (ii) сте прочели и разбирате тези Общи условия за предоставяне на услуги; и (iii) се съгласявате с тези Общи условия за предоставяне на услуги от името на страната, която представлявате. В такъв случай „Вие” и „Вашите” ще се отнася и прилага за Вашия работодател или това друго юридическо лице. Всякакви лични данни, които ни предоставяте или които ние събираме за Вас, се регулират от нашата Политика за поверителност („Политика за поверителност ”), която може да бъде намерена на www.happypetnet.bg/privacy-policy/. Вие заявявате, че, като използвате ПЛАТФОРМАТА, Вие сте се запознали с Политиката за поверителност. Политиката за поверителност на личната информация е включена чрез препращане в тези Общи условия и заедно формират и оттук нататък са наричани това „Споразумение.”

Ползваните чрез ПЛАТФОРМАТА услуги на професионалисти са ПРЕДПЛАТЕНИ. Някои от тях изискват регистрация, както е посочено по-нататък. Всяко заявяване на услуга от професионалист ще е свързано със заплащането й чрез модула за плащания и ще има за последица ЗАГУБВАНЕ НА ПРАВОТО ВИ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ от заявената от Вас услуга от този професионалист или ветеринарномедицинско заведение, освен в периода за безплатно анулиране. В случай на пълна липса на заявена и предплатена от Вас услуга, когато това не се дължи на Ваше действие или бездействие, Вие сте длъжен да заявите рекламация в свободен текст на е-мейл contact@happypetnet.com. Когато липсата на услуга е по вина на избрания професионалист

ПЛАТФОРМАТА ще Ви възстанови цялата предплатена сума в срок до 14 работни дни, без да Ви дължи допълнителни суми или обезщетение. Сумата се възстановява по банковата карта, от която е направено плащането. Ваша е отговорността за ползване на чужди банкови карти, независимо дали са на членове на Вашето домакинство или служебни. ПЛАТФОРМАТА не носи отговорност за липсата на достъп до възстановената Ви сума в случай на запори или блокиране на картата от трети лица, вкл. банката-издател на картата, независимо от причините за това.

Полученото от Вас Потвърждение за запазен чрез платформата час е НЕПРЕХВЪРЛИМО както по отношение на посочения от Вас в заявката домашен любимец, така и по отношение на друг стопанин.

Заявената от Вас услуга се счита за доставена и изпълнена в момента на изтичате на запазения час, а за ветеринарни консултации с изпращане на Рипорта от консултацията.

ОТГОВОРНОСТТА за предоставянето и качеството на заявените от Вас услуги е на избрания от Вас професионалист. ПЛАТФОРМАТА единствено Ви предоставя достъп за преглед и избор на професионалисти, като селекцията е Ваш личен избор, решение и отговорност. Изборът на професионалист и предплащането на услугата ще има за автоматична последица сключване на допълнителен договор с този професионалист за конкретната услуга и цена. Професионалистите, достъпни чрез ПЛАТФОРМАТА, може да са лицензирани, сертифицирани, образовани, наети или да имат опит само в определени юрисдикции или конкретни области. Информация за тяхната квалификация и професионален опит и лични интереси, има посочени на техния профил, който следва внимателно да прочетете. ПЛАТФОРМАТА не носи отговорност за такава информация и в случай, че имате съмнение, не Ви съветваме да заявявате, предплащате и ползвате услугите. Във всички случаи следва да имате предвид, че предоставянето на онлайн ветеринарна консултация не се счита за преглед по смисъла на закона, а оценката на състоянието и дадените препоръки не се считат за ветеринарна диагноза и лечение по смисъла на Закона за ветеринарната дейност.

Осъществяваната с който и да е професионалист чрез ПЛАТФОРМАТА комуникация е поверителна в отношенията между Вас и съответния професионалист. Правото Ви за оценка на предоставяните услуги от професионалистите с профил на ПЛАТФОРМАТА ще възникне само и единствено по отношение на конкретно ползвана от Вас услуга при конкретен професионалист, ангажиран през ПЛАТФОРМАТА, която е приключена с рипорт от професионалиста. Вие се задължавате да се въздържате от коментари, основани на расисъм, дискриминация или език на омразата, както и да изисквате, получавате или очаквате заплащане или каквато и да е облага от което и да било лице, за да изразявате положителни или отрицателни коментари. ПЛАТФОРМАТА има сключени договори с регистрираните професионалисти и с доставчика на платежни услуги, както и с външни доставчици на облачни услуги, комуникационни услуги, гео локация, маркетингови и IT услуги. Ползването на техните услуги представляват ДОПЪЛНИТЕЛНИ договори и за същите се прилагат и Общите условия на тези доставчици, ако е приложимо.

5. НАШИТЕ УСЛУГИ

Някои от нашите услуги не изискват регистрация в ПЛАТФОРМАТА, а други изискват.

5.1. Без регистрация на профил може да разглеждате, търсите и селектирате своя професионалист, както и да имате достъп до блог-секцията и общите страници, без да имате възможност за коментари и публикации.

5.2. Всички останали услуги, предлагани от ПЛАТФОРМАТА изискват регистрация и по-конкретно тези за онлайн консултация при селектирания професионалист или запазване на час.

6. ИЗИСКВАНИЯ ЗА СЪВМЕСТИМОСТ. АКТУАЛИЗАЦИИ

По всяко време ПЛАТФОРМАТА може да извършва ъпдейти и актуализации на функционалностите, включително въвеждане на нови функционалности, което може да е свързано с прекъсване, забавяне или затруднен достъп за ползване на услугите. Възможно е това да се случи във времето между заявката Ви за услуга и времето за нейното предоставяне. Като осъществявате влизане в ПЛАТФОРМАТА, Вие се съгласявате с инсталациите и всичко последващи актуализации и ъпгрейди, ако е приложимо.

7. ПРЕДПЛАТЕНИ УСЛУГИ

7.1. Онлайн консултация и записване на часове при ветеринарни лекари, ветеринарни практики и грумъри са предплатени услуги, които изискват регистрация на профил за Вас и Вашият домашен любимец. При вземане на решение за заявяване на услуга от избрания професионалист и в избраното време, Вие ще следва да натиснете бутон за избор, който пренасочва към модула за плащане. След завършване на плащането и потвърждението, че същото е направено. Вие може да откажете заплатена услуга в периода за анулиране, посочен от професионалиста. Ако не желаете да ползвате услугата, независимо от причината, и не заявите това в периода за анулиране, ще загубите правото си да се откажете от заявената услуга и предплатената сума ще бъда задържана като обезщетение за неизпълнен договор. В случай, че по вина на избрания професионалист, не ползвате избраната услуга, сумата ще Ви бъде възстановена в срок до 14 работни дни по банковата карта, с която е направено плащането, като ще е необходимо незабавно да уведомите ПЛАТФОРМАТА за липсата на предоставена услуга на е-мейл contact@happypetnet.com. В случай, че заявите едновременно няколко услуги (напр. онлайн консултация и записване на час) същите се таксуват отделно и предварителното заплащане от Вас е условие за получаването им.

7.2. За запазване на престой при гледач или услуга на разхождач на Вашия домашен любимец, се изисква плащане на административна такса на платформата за услугата по запазване на час, като самата услуга на гледача/разводача се заплаща в брой на него директно или по друг начин,уговорен между вас.

7.2.1. Процесът по запазване на услуга за гледач/разхождач става по следния начин: Когато за първи път запазвате при избран професионалист Вие следва да заявите онлайн консултация с него чрез платформата за уточняване на детайли по услугата, за което заплащате административната такса Ако в този разговор професионалистът потвърди искания от Вас ангажимент, Вие следва да заплатите и административна такса на платформата за запазване на час с което уведомявате професионалистът, че запазвате услугата, както е уговорена между вас. В срок от 24 часа, професионалистът ще потвърди или откаже ангажимента. В случай на отказ ние ще ви върнем заплатената административна такса по начина, по който същата е платена. Цената на самата услугата се заплаща в брой или по друг, уговорен между вас начин, на професионалиста.

7.3. Възможно е при посещението Ви при избрания от Вас професионалист/ветеринарномедицинско заведение да бъде поискано от Вас да покажете потвърждението за записан час или друг документ, генериран през Платформата.

7.4. Създаване на профил и съхранение на здравни данни за Вашия домашен любимец С цел даване на възможност на професионалистите да се подготвят за заявената от Вас услуга, е необходимо да създадете профил на Вашият домашен любимец. В този профил може да съхранявате снимки и документи със здравни данни за него с обем до 50 мeга байта безплатно. Ако искате да съхранявате данни в по-голям обем, тогава ще може да увеличите този лимит, чрез заплащане на абонамент, съгласно действащите към момента тарифи на ПЛАТФОРМАТА.

8. СЪЗДАВАНЕ НА ПРОФИЛ

За създаването на личен профил предоставяте име, имейл адрес, и въвеждате парола за сигурност. Може да допълните и други лични данни по Ваше желание. Моля не ползвайте прякори, инициали и артистични имена. Като използвате ПЛАТФОРМАТА, Вие се съгласявате да предоставяте вярна, точна, актуална и пълна информация, поискана в процеса на регистрация. Вие сте единственият овластен ползвател на Вашия Профил и сте отговорни за поддържането на актуална и коректна информация в него. Вие носите отговорност за сигурността при съхраняването на данните за достъп до ПЛАТФОРМАТА. Вие носите пълната отговорност за всички дейности, които се осъществяват след използване на Вашата парола или Профил, дори ако те не са разрешени от Вас. Ако подозирате, че някое неупълномощено лице може да използва Вашата парола или Профил или подозирате някакво друго нарушение на сигурността, Вие се съгласявате да се свържете незабавно с нас на contact@happypetnet.com.

В случай че юридическо лице се регистрира на ПЛАТФОРМАТА, физическото лице, което заяви профила и попълни данните ще бъде съдоговорител, а „Собственик на профил” за целите на тези Общи условия ще бъде юридическото лице. Правата и задълженията на Собственик на профил в този случай ще се прилагат към лицето, което регистрира профила. Платформата си запазва правото да изиска от Вас изрично пълномощно за това Ваше действие.

9. КОМУНИКАЦИЯ

Комуникацията между Вас и професионалистите, както и напомняния, имейли и друга масова комуникация между ПЛАТФОРМАТА и Вас ще се извършва чрез външeн доставчик на комуникационни услуги. От Вас може да се изиска да се регистрирате в тази външна система и да се съгласите с техните Общи условия. При избор на чат канал за комуникация, може да е необходимо да свалите и инсталирате нарочно приложение като WhatsApp. Като предоставяте Вашия номер на мобилен телефон и използвате ПЛАТФОРМАТА, се съгласявате с използването на Вашия номер на мобилен телефон за обаждания и текстови съобщения, (включително с автоматично набиращо устройство и/или предварително записано гласово съобщение), за да (i) бъдат ползвани услугите на ПЛАТФОРМАТА, (ii) интеграция на календари за запазeни часове , (iii) Ви се предоставят информация и напомняния относно Вашата регистрация, заявени услуги, промени и актуализации, спирания или изменения на ПЛАТФОРМАТА. Тези обаждания и съобщения може да включват и изскачащи уведомления и други напомняния, предоставени чрез ПЛАТФОРМАТА. Happy Pet Net няма да начислява такси за тази обажданията или текстовете, но е възможно да се прилагат стандартни такси за съобщения, данни или други на Вашия оператор на безжична мрежа.

10. ПЛАЩАНИЯ

Плащането на услуги чрез ПЛАТФОРМАТА се извършва чрез система за обработване на плащания на трети лица („СОП”),. От Вас може да се изисква да се регистрирате в СОП, да се съгласите с Общи условия за предоставяне на услуги на СОП, да предоставите Вашите данни за плащания на СОП и да преминете през процес на проверка по искане на СОП „Споразумение за услуги на система за обработване на плащания”). ПЛАТФОРМАТА може по всяко време да замени доставчика на СОП или да добави нов.

11. ЦЕНИ НА УСЛУГИТЕ

Всички цени и такси, посочени на ПЛАТФОРМАТА са в български лева или евро и са крайни, като включват приложимите данъци и такси които са в сила към момента на заявената и платена услуга, респ. абонамент. Ако сте закупили абонамент за услуги, срокът на Вашия абонамент е посочен във Вашия профил. Абонаментът изисква периодично плащане на абонаментна такса и ще бъде автоматично подновяем, освен ако ние го прекратим поради неплащане или друга причина, посочена тук, или ако не ни уведомите за решението си да го прекратите лично на contact@happypetnet.com. Не се възстановяват суми със задна дата или на части, дори когато уведомлението Ви за неподновяване е направено в кратко време след началото на подновяването.

12. ГЕОЛОКАЦИЯ

Посочването на най-близки до Вас професионалисти и насочването как да стигнете до тях се се извършва чрез Външна система за геолокация на трети лица. От Вас може да се изиска да се регистрирате, да активите определени функционалности на Вашия телефон и/или да се съгласите с техните Общи условия за да ползвате тази услуга.

13. СЪДЪРЖАНИЕ НА ПОТРЕБИТЕЛ

„Съдържание на потребител ” се определя като всяко съдържание, информация и материали, коитоможе да са текстови, аудио или визуални, които Вие предоставяте, подавате, качвате, публикувате или по друг начин предоставяте на ПЛАТФОРМАТА и другите потребители. Вие единствени носите отговорност за Вашето Съдържание на потребител, а ние действаме като пасивна среда за онлайн публикуване и разпространение на това съдържание. Качвайки такова съдържание Вие декларирате и се съгласявате, че Вашето Съдържание на потребител (i) няма да бъде невярно, неточно, непълно или подвеждащо; (ii) няма да накърнява никое принадлежащо на трети лица авторско право, патент, търговска марка, търговска тайна или друго право на собственост или права на публичност, личността или неприкосновеност; (iii) няма да нарушава никой закон, наредба или правилник (включително, но не само тези, които уреждат контрола върху експорта, защитата на потребителите, нелоялната конкуренция, борбата с дискриминацията, невярната реклама, борбата със спама или неприкосновеността на личността); (iv) няма да бъде позорящо, клеветническо, незаконно заплашващо, или незаконно тормозещо; (v) няма да бъде нецензурно или да съдържа порнография (включително, но не само детска порнография) или да бъде вредно за непълнолетни; (vi) няма да съдържа никакви вируси, троянски коне, електронни червеи, времеви бомби, ботове или други компютърни програми, чието предназначение е да увреждат, да влизат във вредно взаимодействие с, тайно да пресичат или да изземват контрола върху която и да е система, данни или лична информация; (vii) няма да Ви представя като наети или директно ангажирани от или свързани с Happy Pet Net или да претендира, че действате като представител или агент на Happy Pet Net; и (viii) няма да поражда отговорност за Happy Pet Net или да причинява на Happy Pet Net загуба (изцяло или отчасти) на ПЛАТФОРМАТА чрез своите доставчици на интернет услуги (ISPs) или други доставчици.

Като предоставяте Съдържание на потребител чрез ПЛАТФОРМАТА, с настоящото предоставяте на HAPPY PET NET световен, неотменим, неограничен във времето, неизключителен, прехвърлим, безплатен лиценз, с правото да се сублицензира, да се използва, да се осъществява достъп до, да се преглежда, копира, адаптира, изменя, разпространява, лицензира, продава, прехвърля, предава, пуска, излъчва и използва по друг начин това Съдържание на потребител по, чрез или посредством ПЛАТФОРМАТА. Не претендираме никакви права на собственост върху никакво такова Съдържание на потребител и нищо в това Споразумение няма да се счита за ограничаващо права, които можете да имате, да използвате каквото и да е такова Съдържание на потребител.

14. ДЕКЛАРАЦИИ И ГАРАНЦИИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

14.1. Легитимност

Вие декларирате и гарантирате, че: (i) сте на възраст 18 години или повече, или сте поне на изискваната по закон възраст в юрисдикцията, в която живеете и сте в състояние да сключвате обвързващи договори, и (ii) имате правото, властта и способността да сключите това Споразумение и да съблюдавате Общи условията на това Споразумение, и че ще ги спазвате.

14.2. Дължима грижа

Вие декларирате и гарантирате, че (i) сте прочели, разбирате и се съгласявате да бъде обвързани от тези Общи условия и Политиката за поверителност на личната информация, за да осъществите достъп до и да използвате ПЛАТФОРМАТА, (ii) ще действате професионално и отговорно във Вашите взаимодействия с другите потребители, включително нашите професионалисти, (iii) когато използвате или осъществявате достъп до ПЛАТФОРМАТА, ще действате в съответствие с който и да е приложим закон и (iiii) когато посещавате избрания от Вас професионалист, респ. ветеринарномедицинско заведение, дължите уважение на съответния професионалист и се въздържате от действия, които може да представляват агресия или да доведат до увреждане на материално оборудване.

14.3. Забранени дейности

Вие се съгласявате да не се ангажирате в никоя от следните забранени дейности,: (i) копиране, разпространяване или разкриване на никоя част от ПЛАТФОРМАТА в никакви среда, освен доколкото е разрешено от ПЛАТФОРМАТА и тези Общи условия; (ii) използване на каквато и да е автоматизирана система (различна от които и да е функционалности на ПЛАТФОРМАТА), включително, но не само „роботи”, „паяци”, „офлайн четци” и т.н., за да осъществявате достъп до ПЛАТФОРМАТА; (iii) предаване на спам, верижни писма, или друга непотърсена електронна поща или опит за фишинг, фарминг, претекстинг, преглеждане на съдържане, обхождане на съдържание, или извличане на данни; (iv) опит за вмешателство в, компрометиране на непокътнатостта или сигурността на системата или декодиране на каквито и да е излъчвания към или от сървърите, на които се осъществяват ПЛАТФОРМАТА; (v) нарушаване на каквито и да е местни и международни правила, закони; (vi) преследване на каквито и да е незаконни цели или убеждаване на други лица да извършват или да участват в някакви незаконни действия; (vii) качване на невалидни данни, вируси, червеи или други софтуерни агенти чрез ПЛАТФОРМАТА; (viii) накърняване или нарушаване на наши права на интелектуална собственост или правата на интелектуална собственост на други лица; (ix) представяне за друго лице или по друг начин представяне по погрешен начин на Вашата връзка с дадено физическо или юридическо лице, като се извършва измама, скриване или опит за прикриване на Вашата самоличност; (x) тормоз, обиждане, причиняване на вреда, злоупотреба, опозоряване, малтретиране, дразнене, дебнене, заплашване, сплашване или друго нарушаване на законните права (като тези на неприкосновеност на личния живот и публичност) на които и да е други потребители или посетители на ПЛАТФОРМАТА или членове на персонала на HAPPY PET NET; (xi) вмешателство в каквато и да е дейност, която заплашва изпълнението, сигурността или надлежното функциониране на ПЛАТФОРМАТА; (xii) качването или предаването на вируси или някакъв друг тип злонамерен код; (xiii) опит за декодиране, декомпилиране, деасемблиране или извършване на обратен инженеринг на каквато и да е част от софтуера или алгоритмите, използвани за предоставяне на ПЛАТФОРМАТА; (xiv) заобикаляне на характеристиките или мерките за сигурност, които ние може да използваме, за да не допуснем или за да ограничим достъп до ПЛАТФОРМАТА, включително, но не само характеристики, които предотвратяват или ограничават използването или копирането на някакво съдържание или прилагането на ограничения върху използването на ПЛАТФОРМАТА или съдържанието в тях; (xv) опит за осъществяване на достъп до неразрешени Профили или за събиране или проследяване на лична информация на други лица; (xvi) използване на ПЛАТФОРМАТА за каквато и да е цел или по какъвто и да е начин, който нарушава правата на трето лице; или (xvii) насърчаване или даване на възможност на което и да е лице да извърши някое от гореизброените действия.

С настоящото гарантирате и декларирате, че нямате никаква мотивация, статут или интерес, които Happy Pet Net може разумно да желае да знае във връзка с ПЛАТФОРМАТА, включително, но не само, дали използвате или ще или възнамерявате да използвате ПЛАТФОРМАТА за каквато и да е журналистическа, свързана с разследване или незаконна цел. С настоящото гарантирате и декларирате, че своевременно ще разкриете пред Happy Pet Net в писмена форма всяка такава мотивация, статут или интерес, независимо дали съществуващ/а преди регистрацията или възникващ/а по време на използването от Ваша страна на ПЛАТФОРМАТА.

15. ПРЕКРАТЯВАНЕ И СПИРАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯ.

15.1. Прекратяване от ползвателите

Всяка страна може да прекрати тези Общи условия за предоставяне на услуги, във всеки един момент, освен ако не бъде уговорено друго в писмена форма. Вие можете да прекратите и да изтриете Вашия Профил по всяко време, или като използвате функционалностите на ПЛАТФОРМАТА, (ако е приложимо) или с писмено уведомление до contact@happypetnet.com. След прекратяване, Вие вече няма да имате достъп до Вашия Профил и съдържащата се в него информация включително данните за вашия домашен любимец.

15.2. Прекратяване от ПЛАТФОРМАТА

HAPPY PET NET може да прекрати или да ограничи правото Ви да използвате ПЛАТФОРМАТА, в случай че нарушавате настоящите Общи условия, както и в случаи по сигнал, които налагат разследване за действията Ви в ПЛАТФОРМАТА поради нарушаване на условия за ползването й или при закононарушение, като във всички случаи ще Ви уведомим и писмено по електронна поща, която сте посочили. Това прекратяване или ограничение ще влезе в сила незабавно след изпращане до посочения от Вас имейл на въпросното уведомление. Въвв Ваша тежест е да проверявате редовно електронната си поща, включително за спам съобщение. Ако HAPPY PET NET прекрати или ограничи правото Ви да използвате ПЛАТФОРМАТА съгласно тази разпоредба, Ви се забранява да регистрирате и създавате нов Профил на Вашето име, фалшиво или взето назаем име, или на името на което и да е трето лице, дори ако действате от името на третото лице.

Дори след като правото Ви да използвате ПЛАТФОРМАТА бъде прекратено или ограничено, това Споразумение ще остане приложимо спрямо Вас. Happy Pet Net си запазва правото да предприема правни действия, включително, но не само завеждане на съдебно или арбитражно дело в съответствие с тези Общи условия за предоставяне на услуги и закона.

15.3. Спиране на регистрация

Спиране на регистрация се извършва в случай, че не изпълните в срок дължимо Ваше действие от всякакъв вид, като спирането е в сила до изпълнение на очакваното от Вас действие, но не повече от 1 (един) месец от ефективното спиране на профила Ви, след което профилът ви се изтрива.

16. НЕВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПРОФИЛ.

След прекратяването по преходния раздел, независимо дали това е резултат на Вашето желание или по инициатива на ПЛАТФОРМАТА, ние ще изтрием всички Ваши данни, включително и Вашето Съдържание на потребител, в обичайния ход на дейност. Вашите данни не могат да бъдат възстановени след като Профилът Ви бъде прекратен или отменен.

17. ВРЪЗКИ С УЕБСАЙТОВЕ НА ТРЕТИ ЛИЦА

ПЛАТФОРМАТА може да съдържа линкове (като хиперлинкове) към уебсайтове на трети лица. Тези линкове може да не са одобрени от страна на Happy Pet Net, както и свързване с тези уебсайтове, тяхното съдържание или операторите им. Тези линкове (включително, но не само външните уебсайтове, както и всякакви реклами, показвани във връзка с тях) се предоставят като информационна услуга, само за справка и удобство. Happy Pet Net не контролира уеб-сайтове на трети лица и не носи отговорност за тяхната (i) достъпност или коректност, или (ii) съдържание, реклама, продукти или услуги. Ваша отговорност е да оцените съдържаните и ползата от информацията, получена от други уебсайтове. Вие приемате и се съгласявате, че Happy Pet Net не е участва в създаването или разработването на уебсайтове на трети лица и отхвърля всякаква отговорност за уебсайтове на трети лица и не може да се търси отговорност за претенции, възникващи от или свързани с уебсайтове на трети лица. Освен това, Вие признавате и се съгласявате, че Happy Pet Net няма задължение да наблюдава, преглежда или премахва връзки към уебсайтове на трети лица, но си запазва правото да ограничава или премахва връзки към уебсайтове на трети лица на ПЛАТФОРМАТА по своя изключителна преценка.

18. ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

18.1. Общи положения

Всички текстове, графики, редакционно съдържание, данни, форматиране, графики, дизайни, HTML, външен вид, снимки, музика, звуци, изображения, софтуер, видео клипове, дизайни, търговски марки, лога, шрифтове и друго съдържание (заедно наричани „Служебен материал”), което потребителите виждат или четат чрез ПЛАТФОРМАТА, е собственост на Happy Pet Net, с изключение на Съдържание на потребител. Служебният материал е защитен във всички форми, носители и технологии, които са известни в този момент или ще бъдат разработени в бъдеще. Вие не можете да копирате, сваляте, използвате, препроектирате, преконфигурирате или препредавате нищо от ПЛАТФОРМАТА без изричното предварително писмено съгласие на Happy Pet Net и, ако е приложимо – на притежателя на правата върху Съдържание на потребител.

Марките за услуги и търговските марки на Happy Pet Net, включително, но не само, логата на Happy Pet Net, са марки за услуги, притежавани от „Всичко за здравето“ ЕООД. Всички други търговски марки, марки за услуги, лога и/или търговски наименования, които се появяват чрез ПЛАТФОРМАТА, са собственост на техните съответни собственици. Вие не можете да копирате или да използвате никоя от тези марки, лога или търговски наименования без изричното предварително писмено съгласие на собственика.

В допълнение, Вие можете да изберете или ние можем да Ви поканим да представите коментари, идеи или обратна връзка относно работата ПЛАТФОРМАТА и качеството на предоставените от професионалистите услуги, включително, но не само за това как да бъдат подобрени нашите услуги или нашите продукти („Обратна връзка”). Предоставяйки каквато и да е Обратна връзка, Вие се съгласявате, че споделеното от Вас е безплатно, непотърсено и без ограничения и няма да наложи на Happy Pet Net никакво доверително или друго задължение и че ние сме свободни да използваме Обратната връзка без допълнително възнаграждение за Вас и/или да разкрием Обратната връзка по неповерителен начин или по друг начин на което и да е лице. Освен това заявявате, че, с приемането на подадената от Вас информация, Happy Pet Net не се отказва от правото да използва подобна Обратна връзка, която преди това е била известна на Happy Pet Net, разработена от нейните служители или получена от източници, различни от Вас. Вие заявявате, че цялата кореспонденция по електронна поща и друга кореспонденция, която сте ни подали, става наша еднолична и изключителна собственост.

В случай на прекратяване на участието Ви на ПЛАТФОРМАТА, всички материали и съдържание на профила ви , включително, но не само, софтуер, изображения, текст, графики, илюстрации, лога, патенти, търговски марки, марки за услуги, доклади, генерирани чрез ПЛАТФОРМАТА, и авторски права („Съдържание на Happy Pet Net”), и всички Права на интелектуална собственост (както са определени по-долу) във връзка с тях, са изключителна собственост на Happy Pet Net и „Всичко за здравето“ ЕООД или, в зависимост от случая, неговите лицензодатели. За целите на това Споразумение, „Права на интелектуална собственост” означава всички патентни права, авторски права, права върху топология на интегрални схеми, морални права, права на публичност, търговска марка, външно оформление и права на марки за услуги, репутация, права на търговска тайна и други права на интелектуална собственост, които може да съществуват в този момент или да възникнат в бъдеще, и всички заявления за тях и регистрации, подновявания и удължавания на същите, съгласно законите на която и да е държава, област, територия или друга юрисдикция.

18.2. Оплаквания във връзка с авторски права и лице за контакт за авторски права

Happy Pet Net зачита интелектуалната собственост на другите лица и очаква същото от потребителите. Ако добросъвестно считате, че материали, предоставени в или във връзка с ПЛАТФОРМАТА, нарушават Ваше авторско право или друго право на интелектуална собственост, моля, изпратете следната информация на адвоката за авторски права на Happy Pet Net на е-мейл: dimitrov@legapractica.com, включвайки данни за:

  • Описание на защитеното с авторски права произведение, което претендирате, че е било нарушено, включително URL (адрес в интернет) или друго конкретно местоположение на ПЛАТФОРМАТА, където се намира материалът, който претендирате, че е нарушен. Включете достатъчно информация, която да даде възможност на Happy Pet Net да намери да материала, и обяснете защо смятате, че е възникнало нарушение;
  • Описание на мястото, където съществува оригиналът или разрешено копие на защитеното с авторско право произведение – например, URL (адрес в интернет), където то е публикувано, или името на книгата, в която е публикувано;
  • Вашият адрес, телефонен номер и адрес на електронна поща;
  • Декларация от Вас, че добросъвестно считате, че оспореното използване не е разрешено от притежателя на авторските права, неговия агент или закона;
  • Декларация от Вас, направена под угрозата от наказание за лъжесвидетелство, че информацията във Вашето уведомление е точна и че Вие сте притежателят на авторското право или сте упълномощени да действате от името на собственика на авторското право;
  • Електронен или физически подпис на собственика на авторското право или на лицето, упълномощено да действа от името на собственика на авторското право.

19. ЗА КАКВО НЕ ОТГОВАРЯ ПЛАТФОРМАТА.

HAPPY PET NET не предоставя никакви гаранции или декларации относно точността и пълнотата на Съдържание на потребител, което се предоставя от него на ПЛАТФОРМАТА или съдържанието на сайтове, несвързани с ПЛАТФОРМАТА; не поема отговорност, на договорно основание, по гаранции или на деликтно основание за каквито и да е (i) грешки или неточности в съдържанието, вкл. вашите заявки и въведена информация, неявяването ви в заявен час, непозволени увреждания от всякакъв характер, причинени на/от вас, на/от вашия домашен любимец или на/от избран от вас професионалист (ii) телесно увреждане, имуществени и/или неимуществени вреди от какъвто и да е характер, произтичащи от достъпа и използването от Ваша страна на платформата, (iii) какъвто и да е достъп до или използване на нашите сигурни сървъри и/или каквато и да е, и цялата лична информация и/или финансова информация, съхранявана там; и (iv) събития извън нашия разумен контрол.

При никакви обстоятелства не може HAPPY PET NET и свързани лица или техни корпоративни партньори да отговарят за каквито и да е преки, косвени, съпътстващи, действителни, последващи, и свързани лица или техни корпоративни партньори да отговарят за каквито и да преки, косвени, съпътстващи, действителни, последващи, икономически, специални или санкционни обезщетения за вреди (включително, но не само пропуснати ползи, загуба на данни, загуба на клиентела, прекъсване на услуги, увреждане на компютри, системен срив, несъхраняване на някаква информация или друго съдържане, поддържано или предавано от HAPPY PET NET, или разходите за заместващи продукти или услуги) възникващи във връзка с използването или невъзможността за използване от ваша страна на услугите.

HAPPY PET NET НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗАКОНОСЪОБРАЗНОСТТА И КАЧЕСТВОТО НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ЧРЕЗ ПЛАТФОРМАТА УСЛУГИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПО ГРИЖА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ, КАКТО И ЗА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ, ПРЕДОСТАВЯНИ ЧРЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОГОВОРИ ОТ ДОСТАВЧИЦИ НА ПЛАТЕЖНИ, ОБЛАЧНИ, МАРКЕТИНГОВИ И ДР. ПОДОБНИ

20. УВЕДОМЛЕНИЯ И СЪГЛАСИЕ ЗА ЕЛЕКТРОННО ПОЛУЧАВАНЕ НА УВЕДОМЛЕНИЯ

Вие се съгласявате да получавате всякакви споразумения, уведомления, разкривания на информация и други съобщения (заедно наричани „Уведомления”) по повод дейността на ПЛАТФОРМАТА, към които препраща това Споразумение, по електронен път, включително, но не само по електронна поща или чрез публикуване на Уведомления на този Сайт.

21. ЖАЛБА. РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

Настоящия раздел установява правилата за разглеждане на Ваша жалба относно ползвани през ПЛАТФОРМАТА услуги.

По всеки въпрос, който считате, че представлява неизпълнение на заявена и платена от Вас услуга, независимо от кого е предоставена, можете да подадете жалба в свободен текст с описание на случая на е-мейл contact@happypetnet.com.

Вашата жалба ще бъде препратена на лицето, предоставило услугата, което ще следва в срок до 7 работни дни да изрази становище по нея.

След изтичане на срока по предходната точка и в случай, че според Вас няма решение на поставения въпрос Вие, ПЛАТФОРМАТА или всеки от доставчиците на услуги в ПЛАТФОРМАТА може да инициира производство по медиация по смисъла на българския Закон за медиацията. Инициирането на производство по медиация се извършва чрез попълнено заявление за медиация в писмен или електронен формат на https://legamediation.bg/application/. После следвайте указанията за действие на страницата на „Лега Медиация“ ДЗЗД. Вие сте свободни да изберете и посочите във формата за медиация медиатор измежду лицата, вписани в Публичния регистър на медиаторите при Министерство на правосъдието – https://mediation.mjs.bg/Register/Mediators . В случай, че в договорения между Вас и насрещната страна срок (не повече от 6 месеца) не бъде постигнато и подписано писмено споразумение за уреждане на спора, Вие можете да заявите Вашата претенция пред Комисия за защита на потребителите – https://kzp.bg/elektronna-forma-za-podavane-na-zhalba-signal/ – като следвате указанията за подаване и администриране на жалбата.

22. ЗА ВРЪЗКА С НАС

Ако имате някакви въпроси относно тези Общи условия за предоставяне на услуги или относно ПЛАТФОРМАТА, моля да се свържете с нас по електронна поща на contact@happypetnet.com.

Като алтернативен канал за комуникация, в случай, че имате въпроси по тези Общи условия, можете да се свържете с нашите адвокати от „Димитров и съдружници“ на тел. +35928777778 или на dimitrov@legapractica.com.